Igonlineshopping

.
天氣又凍又落雨😔
大家要著多件衫啊🙋🏻
好吾中意啲天氣又凍又熱🌚
好易會病 大家要保重身體啊🙏🏻
新年去左邊到玩呢🤓
今日係初七人日🎉🎉🎉
祝大家生日快樂 身體健康💪🏻
恭喜發財 心想事成 開開心心❤️
.
.
*
▪你地既LIKE同FOLLOW就係我既原動力😘
▪涼涼地揀我地既衫就岩哂喇😏🙋🏻
▪新張期間🎉可一件或以上免費包郵📦😍
▪包郵貨品風險自負📮亦可選擇面交🤝🏻
▪匯豐/恆生/中銀過數🏧
*
• WhatsApp︰52254688📲
_
#igshop #igonlineshopping #outfitideas #fashion #koreastyle #koreanfashion #852shop #clothingbrand #outfitoftheday #hkig #thefairy #newitems #newcollection #thefairyootd #ootd
...
.
🌼 NURAA INSTANT HIJAB - NR 155 🌼
.
🏷NORMAL PRICE :
S : RM45
M : RM49
L : RM53
LD : RM57
.
🏷COMBO PRICE :
S : RM85 -1 pasang (2 helai)
M : RM92 -1 ...
.
Che Qaseh nak announce something special nih! 📣
​.​
#jomlive dengan Chenta Qaseh ESOK di Facebook Page Chenta Qaseh sempena release koleksi baru NURAA Instant Hijab pukul 2.00PM pada 21 Februari 2018, Rabu.
.
Kachinggg!!! Che Qaseh nak bagi ...
Kanan ke kiri? Ke dua2😂
.
Jangan lupa order Handsock Bella ye❤ click link on bio to place order😊
.
.
#handsockbella #isellhandsockmurah #isellsocks #terapiinstagram #ajimaura #murahmurah #shoppingonlines #igshoptrustedseller #igonlineshopping
Jom tengok ni, berapa lama bulu nak tumbuh lepas guna wawawax.
_
Sebab tu wawawax ni lambat nak habis 1 tube pun, sebab bulu lambat nak tumbuh.
_
Tak macam bercukur, 3 hari sekali nak cukur lagi.
_
Buang masa ...
Assalamualaikum.
_
Jom tengok ni, berapa lama bulu nak tumbuh lepas guna wawawax.
_
Sebab tu wawawax ni lambat nak habis 1 tube pun, sebab bulu lambat nak tumbuh.
_
Tak macam bercukur, 3 hari sekali nak cukur lagi.
_
...
Ada yang tertanya, kenapa seller berani kata wawawax ni setanding rawatan spa? 🍒
_
Korang pun tahu kan, spa tu bagus. Tapi disebabkan harga yang agak mahal, ada sesetengah dari kita tak mampu untuk perhabis duit semata2 ke spa untuk ...
Ada yang tertanya, kenapa seller berani kata wawawax ni setanding rawatan spa? 🍒
_
Korang pun tahu kan, spa tu bagus. Tapi disebabkan harga yang agak mahal, ada sesetengah dari kita tak mampu untuk perhabis duit semata2 ke spa untuk ...
Tahu tak kenapa wawawax ni lain dari wax lain?
_
Wawawax dicipta khas untuk mereka yang suka travel.
_
Dengan tubenya yg slim omey omey gituuuewww boleh sumbat je dalam beg makeup. Tak perlu compartment besar pun.
_
Tak memberatkan ...
Assalamualaikum.
_
Jom tengok ni, berapa lama bulu nak tumbuh lepas guna wawawax.
_
Sebab tu wawawax ni lambat nak habis 1 tube pun, sebab bulu lambat nak tumbuh.
_
Tak macam bercukur, 3 hari sekali nak cukur lagi.
_
...
Yang tangan kecik comel lotte, Tasnim cadangkan untuk pakai Handsock Bella sebab ada size❤
.
Oh nak inform yang Handsock Bella ada size sampai L tau. S & M rm15, L pulak rm17 je😊
.
.
#handsockbella #handsocksexclusive #handsockmurah #handsocklycra ...
be part of our team... be a reseller... come and join us!!! Message us!!! #igers #igseller #igonline #igonlineshop #igonlineshopping #igersphilippines #igonlinebusiness #igerscebu #igersvisayas #igersluzon #onlinesellerph #onlineseller #onlinesellers
be part of our team... be a reseller... come and join us!!! Message us!!! #igers #igseller #igonline #igonlineshop #igonlineshopping #igersphilippines #igonlinebusiness #igerscebu #igersvisayas #igersluzon #onlinesellerph #onlineseller #onlinesellers
be part of our team... be a reseller... come and join us!!! Message us!!! #igers #igseller #igonline #igonlineshop #igonlineshopping #igersphilippines #igonlinebusiness #igerscebu #igersvisayas #igersluzon #onlinesellerph #onlineseller #onlinesellers
READY STOK

COD/POS/WALK IN (sec 7 shah alam)

KINDLY WHATSAPP 01116470377 TO ORDER/INFO 😍

VENDOR : @norah.bycikmiera
@Regranned from @norah.bycikmiera - Wawawax diperbuat dari bahan bahan organic seperti Gula, Madu, Dan Lemon.
_
ketiga tiga bahan ini boleh memudahkan proses ...
🎉🎉我地收爐喇✌️ 🐶🐶預祝各位 201️⃣8️⃣年
新年快樂❗️萬事如意❗️身體健康‼
年年搵大錢,豐衣足食💰💰年年有餘‼️ 2018年,我地會更加努力💪💪
💓💓真心多謝各位既支持😘

GBU Beaty Centre响201️⃣8️⃣年,
一定會繼續努力💪💪一定會更加進步,
所以要繼續生意興隆啊!!😂😂 👏👏請大家繼續,
全力支持我地 GBU Beauty Centre 1️⃣8️⃣啦!!🤗🤗🤗 ***********************************************
🎈聯絡我們🎈
📧by email: gbu.beauty.centre@gmail.com
📩inbox(pm私訊)

#igonlineshopping #iggirl #hkig #ighks #igshop #igshophk #iggirl #ighk #onlineshop
Nak cabut bulu korang sepantas 1 saat?
_
Nak bulu korang melekat kat wax macam ni?
_
Nak bebas bulu, nak kulit lembut, nak kulit bersih?
_
Jom dapatkan wax korang sekarang jugak. Sis berani kata wax ni memang memuaskan ...
No more worries untuk pakai baju lengan besar, HANDSOCK BELLA is our saviour❤
.
.
Kitty pink and dusty green are in action❤
.
.
Handsock bella have three size: S, M & L.
.
#handsockbella #isellhandsockmurah #handsocksexclusive #handsockcantik #baazarmurah ...
Tahu tak punca korang wax tak jadi kadangnya bukan tekstur dari wax tu.
_
Tapi sebab cara korang buat tu tak betul.
_
Mai tengok n perati video ni. Semoga membantu yea 😊
_
Cepat order kalau nak cepat bebas ...
Baru order semalam hari ni sampai dah.
_
Siapa lagi nak order cepat2 order ye. Jangan lepaskan peluang.
_
Wawawax takkan kecewakan korang taw 😘
_
#wax
#waxing
#waxingmalaysia
#wawawaxshahalam
#wawawaxsungaibuloh
#wawawaxcodshahalam
#waxmalaysia
#wawawax
#morningquote
#homespa
#inaipengantin
#beautyhomespa
#teamnaf
#organichairremoval
...
Hi korang, tahu tak wawawax boleh menarik daki2 yg berselindung di sebalik bulu2 korang yang lebat tu 🙈
_
Jangan tak tahu bila korang menarik bulu, korang juga menarik daki2 tu.
_
Sebab tu kulit akan semakin cerah dan licin ...
Kaay lip matte- model applying the lip matte in her lips Follow @giftnection HI GLAMOUR LADIES EXPERIENCE DRY LIPS AFTER USING LIPMATTE EVERY TIME? Annoying isn't it? No worries with Kaay Matte Creamy Advantage...

Load More